Aalborg Tandpleje, Østerågade 4B, 2.tv, 9000 Aalborg

Implantat behandling

Aalborg Tandpleje er også en implantatklinik. Klinikkens har tilknyttet en specialtandlæge, der laver alle implantatoperationer. Klinikken benytter det mest veldokumenterede implantatsystem som er svenskproduceret og kommer fra Astra Tech (for nyelig opkøbt af Dentsply).

Implantater er en erstatning for en eller flere mistede tænder. Tandlægen indopererer en titaniumskrue. Efter indheling i knoglen monteres et abutment oven på skruen, hvorpå porcelænskronen skrues fast.

Man kan også bruge implantater til at fastholde en tand-protese. Hvis man bruger tand-protese, og denne ikke kan ligge stabilt på ens gummer mere, så kan man få et tryklåse system til at fastholde ens tand-protese, således, at der er modstand, når tand-protesen tages ud.

Før man kan få indopereret et implantat, skal man have taget et specielt røntgenbillede, som skal bruges til at vurdere, om man har nok restknogle til at få indopereret et implantat.

Operationen foregår i almindelig lokal bedøvelse, som hvis man skal have lavet en tandfyldning. Selv om det kan lyde dramatisk, er der som regel ikke de store gener bagefter.

Ved implantat operationer i overkæben tager indhelningen cirka 3 til 4 måneder, og i underkæben tager indhelningen ca. 3 måneder.

Nedenfor er vist hvad der indgår i en implantatbehandling af en enkelt tand:

- 1 stk. panoramarøntgen
- 1 stk. bedøvelse
- 1 stk. implantatoperation incl. titanium skrue fra Astra Tech
- 1 stk. Atlantis abutment fra Astra Tech
- 1 stk. metalkeramikkrone fremstillet på dansk dental laboratorium
- Kontroller/suturfjernelser
- I alt 17.500 kr og 18.000 i fronten pga. ekstra omkostninger, da abutment er 500 kr. dyrere i teknik.

Se flere billeder og priseksempler her

I forbindelse med en undersøgelse laver gerne et gratis og uforpligtende overslag til dig.


Bro monteret på to implantater

Billedet viser implantat behandling af en enkelt fortand.

Protese monteret på to implantater

Billedet viser implantat behandling af en enkelt fortand.

Implantatbehandling af en enkelt tand

Billedet viser implantat behandling af en enkelt fortand.

Tand implantater er den optimale løsning istedet for en protese. En enkelt tand erstatning koster 17.500 kr. Vi laver gerne et uforpligtende- og grats overslag. Ring gerne og hør nærmere.