Aalborg Tandpleje, Østerågade 4B, 2.tv, 9000 Aalborg

Tandlægeskræk

Der er rigtig mange, der er bange for at komme til tandlæge. Udsætter man sine tandlægebesøg af denne grund, gør man sig selv en bjørnetjeneste, eftersom problemerne hober sig op, og man lige pludselig skal have lavet en masse på een gang. Det bedste man kan gøre er at komme regelmæssigt hos tandlægen eller tandplejeren, således at problemene kan løses, mens de endnu er små.

Man skal huske på, at ens tandlæge og tandplejer er der for at hjælpe en, og at det er DIN mund. Dette betyder, at det er DIG der bestemmer tempoet. Man skal ikke få lavet mere, end man kan klare, så hellere dele behandlingen over flere gange, så det ikke er så slemt hver gang. Hvis man har tandlægeskræk er det en god ide at få en bedøvelse i forbindelse med behandlingen. Vi injicerer bedøvelsesvæsken langsomt ind, således at det næsten ikke mærkes. Vi udskriver også gerne en recept på noget beroligende medicin inden behandling, så du kan slappe mere af. Fortæl om din tandlægeskræk, når du bestiller tid, så vi kan hjælpe dig til at få en god oplevelse med hjem.

Klinikkens tandplejer, Heidi, tilbyder akupunktur ved tandrensninger. Dette er en gratis service. Nålene er meget tynde og kan næsten ikke mærkes. 1 nål foran hvert øre nedsætter ubehaget ved en tandrensning væsentligt, og har en succesrate på 80%